DSpace Repository
Разработка паштета из субпродуктов птицы на основе биотехнических принципов обработки сырья
Login
русский
English
italiano
español
DSpace Home
→
Общеуниверситетские коллекции
→
Выпускные квалификационные работы
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Разработка паштета из субпродуктов птицы на основе биотехнических принципов обработки сырья
Ануфриев, И. П.
URI:
http://dspace.susu.ru/handle/0001.74/14776
Date:
2017
Show full item record
Files in this item
Name:
2017_268_anufriev ...
Size:
1.174Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Выпускные квалификационные работы
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register