DSpace Repository
Совершенствование технологии отделочного полуфабриката для мучных кондитерских изделий с повышенной пищевой ценностью : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15
Login
русский
English
italiano
español
DSpace Home
→
Общеуниверситетские коллекции
→
Авторефераты
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Совершенствование технологии отделочного полуфабриката для мучных кондитерских изделий с повышенной пищевой ценностью : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15
Чайка, О. В.
URI:
http://dspace.susu.ac.ru/xmlui/handle/0001.74/7490
Date:
2006
Show full item record
Files in this item
Name:
000349520.pdf
Size:
1.058Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Авторефераты
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register